fredag 5. oktober 2007

Volleyballkamp og Surprise!

Herlig å sove lenge, helt til kl 8. Jentene har undervisning fra kl 7, så de er allerede gått. Morten og Martin kom på skolen kl 9, til lærermøte, som varte en god time, hvertfall. Ingen undervisning etterpå, så tidlig helg. Spist omelett, igjen, til lunsj. Men denne gang med herlige rundstykker til! Mmmm....

Vi så en svær kamelon før vi gikk og møtte noen av lærerne på Farimbona til volleyballkamp på skolen. Kjempe kjekt! Det var på asfalt, så intet rom for å slenge seg. Mange tilskuere! Og for en kamp! Lærerne vant to set, før vi så vidt vant to set. Spennende helt til siste serve. Siste set'et vant vi! :-) Ole og Maren var på laget vårt, mens Elisabeth ikke spilte fordi hun hadde fått noe i øyet. Vi skylte øyet hennes grundig, og etter litt gikk det greit med henne.Senere på dagen gikk vi ut å spiste på Pizzahuset. Mmm.. Deilig med pizza. Martin klaget på vondt i magen, og gikk hjem tidlig. På vei hjem fikk han med seg de siste tingene til surprise partyet til Elisabeth. Elisabeth hadde bursdag sist fredag, men da var vi på flyplassen i Paris og på reisefot, så ble ikke mye tid til feiring.

De andre kom hjem til mørk leilighet. Men i det bursdagsbarnet kom inn ble lyset slått på og vips, surprise! Ballong, bursdagsfat, -kopper, sugerør, godteposer, hatter, fløyter og sjokoladekake sto klart! Musikk ble også satt på.. "This is how we do it" - Montell Jordan. Ole og Maren kom også over, med skillingsboller! Kjempe kjekk kveld!


Ingen kommentarer: