lørdag 20. oktober 2007

Bursdagsbesøk

Lørdag! Helg! Og bursdagsbesøk til Markus - 12 år, den eneste gutten på den norske skolen. Vi kjøpte dart-spill til han. Tidligere på dagen var vi innom posten, konfekteri og et reisebyrå for å finne ut litt mer om mulige reisemål den siste uken. Hjemme fikk vi servert pannekaker og tomatsuppe av hushjelpen. Hun er flink og var også med på en liten jam session med Elisabeth og Silje på terrassen. Etter middag så vi kamelonen igjen!


På lørdager inviterer 1-åringene Ole og Maren andre gassiske ungdom til å være med å spille volleyball på sandvolleyballbanen som er på tunet. Veldig kjekt. Så var det bursdagsbesøk, i kjent norsk stil!
Bursdagshatter, fløyter, sjokoladekake, vafler, og selskapsleker! Kjempekjekt! Der traff vi også tre fredkorpsere, Åshild, Liv Bente og Lars Gøran.
På kvelden spiste vi middag på Thermes med Siri, Lisbeth og Katrine (sykepleierne). Anna var blitt syk, så Maria var hjemme med henne. På veien hjem ble vi søkk våte, da det virkelig øs-pøste ned med regn. Storslått lyn og torden var det også... Det er virkelig et syn!

Ingen kommentarer: