torsdag 4. oktober 2007

Hushjelp

Klokken er 6 og det er på tide å stå opp. Litt frokostblanding to frokost før en stikker avgårde. Morten og Martin kom litt sent, og da de kom til skolen, var porten låst. Hele skolen er innmuret, så M&M hoppet like så godt over muren, til høylytt leeing av elevene som så det.

Torsdag er alle i kirken en times tid midt på dagen. Vi er blitt introdusert foran godt og vell 1800 mennesker, ca så mange mennesker at man ikke ser de som sitter bakerst i kirken! Rektor lovet at vi skal synge kommende torsdag. En real utfordring! Vi må virkelig jobbe hardt for å en gang komme med på skalaen deres, de er skikkelig flinke, og synger gjerne tostemt. Etter kirken tilbø to jenter vi har hatt undervisning for å guide oss rundt i byen. Veldig hyggelig av dem, men det får vente på seg, siden vi har middag ventende hjemme. Vi har hushjelp for første gang, som vasker klær, lager middag, rundstykker, kjøper inn frukt, og styrer på. Skikkelig flink! Det er litt rart å ha hushjelp, sitte å spise deilig fiskegrateng, mens hun står på kjøkkenet og lager rundstykker. Men det er helt vanlig her nede, og de tjener temmelig bra.

Ellers har vi solt oss litt, Morten er blitt klippet av Silje og ellers bare deiget oss. Ole og Maren kom på besøk på kvelden, hyggelig :) Silje og Martin hadde korthusbyggekonkurranse.


(bilde IMG_0261)

I morgen har vi lærermøte kl. 9, som er første ting på programmet. Det betyr sove ekstra, hvertfall for de to guttene. I morgen er det også fredag, zoma, som er dagen hvor det er offisielt sett er lov å tigge...
(bilde IMG_0223)

Ingen kommentarer: