søndag 30. september 2007

Søndag

Silje er forsvunnet før vi står opp! Jeg er andre mann opp, men vet ikke at Silje er vekke, så jeg og stikker ut for å finne shoprite, en søndagsåpen butikk. På veien fant jeg skolen vi skal undervise på også. Den heter Sekoly Loterana Farimbona og har 1800 elever som blir plassert i overfylte klasserom, ofte opp mot 50 elever i hver klasse, tre på hver pult.På veien traff jeg for første gang barnetiggere. Litt ubehagelig. Trakk også mange pousse-pousse, som er menn med vogner som springer deg hvor du vil omtrent. Ingen av oss har brukt det, det føles litt rart å la mennesker springe deg rundt omkring.

Vell hjemme, kom også Silje hjem. Hun har vært med Per-Anton og Lindy og ettåringene med på gudstjeneste og på sykehus for spedalske.
Vi har egg og brød på Shoprite, og spist eggerøre og omelett. Herlig!

Ettåringene kom på besøk etterpå og inviterte til Volleyballkamp. Det var veldig kjekt, dog noe useriøst. Senere på kvelden gikk vi ut på Pizzahuset og spiste, veldig trivelig, og god mat. Vi er blitt bedre kjent med Ole og Maren. Tror det er kjekt for de også, å treffe norske ungdom.
Vi skal overnatte på det norske tunet en natt til, etter det vet vi ikke, er visst litt problemer med plassen fordi det kommer store grupper på besøk innimellom. Vi får se hvordan det går...

Ingen kommentarer: