torsdag 27. september 2007

Salama topko!

Flyturen til Amsterdam og Paris gikk greit. Ingen problemer så langt. Morten og Karis sjekket inn på Suite hotell, mens vi tre andre overnattet på flyplassen Charles de Gaulle i Paris.

Det gikk ikke helt som planlagt... Først fant vi ikke noe sted å sove, ingen benker som ikke hadde armlene mellom setene, så vi forsøkte å finne Karis og Morten. De hadde i forveien fristet med at de var nå sjekket inn på det hotellet, og slappet nå av med god mat. Klart det fristet, så vi hoppet på første buss som dro dit. Trodde vi... Etter at bussen var kommet til sitt endestopp og vi ikke hadde funnet de, dro vi "hjem" igjen til flyplassen og ventet på ny buss som skulle ta oss til det riktige hotellet. Etter en og en halv time med bussing og venting innså vi at flyplassen kom til å bli vårt hjem for natten...

Til vårt hell fant vi tre harde metallbenker i nærheten av hverandre hvor vi la oss. Klokken var da rundt om 1 om natten. Det tok ikke jentene mer enn tre kvarter før de flyttet på seg fordi det var sånt trekk at selv de kunstige plantene svaiet. Gutten, med det store sovehjertet, sov en knapp halvtime lengre, men fant også ut at det var noe friskt å sove på den kalde benken.

Martin fant ikke jentene som hadde gått ned en etasje til litt lunere forhold, og lagt seg til ro rundt en dekorasjon med benk på. Martin fant selv et lunt toalett!?, med rolig musikk og trygge forhold.

Etter et par timer møttes de tre igjen og var første mann gjennom check-in'en. Der inne skulle vi hvertfall finne gode sofaer og bare velstand!

I all sin hast mistet Martin iPod'en sin og vi fant heller ikke sofaer. Men vi fant en god strandstol ved gaten vår, som gav noen av oss litt ro. :-)

Ingen kommentarer: