lørdag 8. september 2007

19 dagar att

Eg trur ikkje eg kjem att skrive på nynorsk på resten av bloggen, sjølv om Madagaskarfararar er nynorsk. Eg tykkjer at alle disse a'ane passar godt til det gassiske språket, som stort sett har vokalar annakvar bokstav (til dømes, Antananarivo (hovudstad), mikakakàka (å le høgt), fiadànana (fred), tranompokonòlona (rådhus), ankalamanjàna (utandørs))

Reiseruten vår er Bergen - Amsterdam - Paris - Antananarivo. Vi drar 27 september, 1720 og er fremme i Antananarivo 28 september kl 2155. Da har vi en time i Amsterdam og 13 timer i Paris, på Charles de Gaulle flyplassen. Det skulle gi oss litt tid til å se Paris by night. Samme rute tilbake til Bergen, 5 november, avreise kl 0130, hjemme 1605, etter 5 uker og 3 dager vekke.

Vi har 4 ukers praksis i Antsirabe og en uke ferie (hvor vi vil, antagelig et sted med kysten) og er 5 som drar fra Bergen. Disse vil bli introdusert senere:)

Tror det var det nå første omgang. På mandag får vi mer informasjon fra praksisleder på NLA, så da kommer det nok en oppdatering. De som ønsker kan lese mer om Madagskar (på engelsk) på CIA - World Factbook

Ingen kommentarer: